maanantai 5. helmikuuta 2018

Tammikuun parhaat









Ruoka: Luomu-tuotteet. Olen huomannut että nykyään esimerkiksi juustot, rahka, kahvi, leipä ovat aivan saman hintaisia kuin ei luomut. Ja niimpä näitä ravintoarvoiltaan rikkaampia ja puhtaampia luomu-tuotteita on ruvennut löytymään meidän kotoa enemmän.






Tuoksu: Joululahjaksi kun en saanut kukkaisen metsäistä, rohkeaa ja modernia tuoksua niin kipaisin sitten ostamassa itselleni tämän himoitsemani Kenson Worldin. Ja olen niin onnellinen tästä!






Väri: Guassivärit, jotka ovat monikäyttöisiä ja omaavat hyvän peittokyvyn. Nämä värit ovat uusi tuttavuus minulle, mutta pidän näillä työskentelystä kovasti. Vettä lisättäessä väriin saa laimeampaa ja hyvin levittyvää jälkeä. Riittoisia ja kirkkaita värejä!






Yllätys: Sydänlääkärillä käydessäni hän totesi, että minulla on hyvässä kunnossa oleva sydän, jossa ei näyttäisi olevan mitään vikaa. Varmuudeksi kuitenkin sain lähetteen vielä kahteen eri rasitustestiin.






Kosmetiikka:  Olen viimeaikoina ihastunut ihonhoitoon ja lähinnä erilaisiin seerumeihin ja naamioihin. Tammikuun ihastus on tämä kaksiosainen öljytehohoito Lumenen Arctic Berry Cocktail. Seerumi sisältää lakan ja karpalon siemenöljyä, C B3, B5-vitamiineja sekä omega-rasvahappoja. Tämä jättää ihon kyllä mukavan sileän ja pehmeän tuntuiseksi.








Musiikki: Tammikuun ajan olen kuunnellut Jari Sillanpään esittämää apulannan kappaletta Sun kohdalla. Ihanan svengaava biisi <3











Svengaavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja juttuja! Ihana että sait tuon tuoksun, kiva oli kuulla että ❤- kunnossa, hienoa! Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huojentavaa kuulla ettei sydämessä ole mitään vikaa. Kiitos, sinulle myös ihanaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Ihania asioita tammikuussasi ja hieno juttu, että sydänsairautta ei ole! Mukavaa viikonloppua! P.s. blogissani on käynnissä kiva hemmottelupaketin arvonta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Onhan se mukava kuulla lääkäriltä hyviä uutisia.
      Täytyypä käydä vietailulla blogissasi :)

      Poista

Kiitos vierailustasi! Toivottavasti tulet uudestaan. Aurinkoa päivääsi <3